Mobile

Lansarea Indexului Sustenabilității DNA și a Raportului privind recuperarea produsului infracțiunii. Principalele declarații

25 aprilie 2016 18:41

Freedon House România și Centrul Român de Politici Europene lansează astăzi „Raportul privind recuperarea prejudiciului și confiscarea bunurilor dobândite prin infracțiuni”, respectiv „Indexul sustenabilității DNA”, aflat la a doua ediție.

Citeste

Investigații media

Primăria lui Mazăre a vândut plajă cu 12 euro/mp. Tunurile imobiliare din Mamaia

În 2005, condusă de Radu Mazăre (PSD), Primăria Constanța a vândut cu numai 12 euro/mp o bucată de plajă din centrul stațiunii Mamaia, Ulterior, pentru a putea construi pe plajă, Viorel Păunescu a plătit primăriei 294 euro/mp. La vremea respectivă terenurile similare se vindeau între 1.600 – 2.000 euro/mp. Pe plajă s-a construit complexul de lux Caelia, de 7 etaje, cu 65 de apartamente ce valorează între 350.000 – 500.000 euro. (Andreea PAVEL, ziarul Info Sud-Est).

Citeste mai mult

Liceul constănțean „Pontica” - prea dotat pentru mediul preuniversitar

Ministrul Turismului, constănțeanul Mircea Titus Dobre, anunță desființarea liceului „Pontica” din Constanța și înființarea unui centru de pregătire în turism și alimentație publică în locul actualului liceu. Șeful inspectoratului școlar județean habar nu are despre ce e vorba, iar directorul Colegiului Tehnic „Pontica” află de la radio că ministrul Turismului a pus gând rău liceului pe care îl conduce.

Citeste mai mult

 

Ultimele Știri

„Colaps al magistraturii” prezic judecătorii; procurorii denunță „un veritabil atac la funcționarea statului” român

Facebook39TwitterGoogle+0În contextul campaniilor mediatice declanșate contra Direcției Naționale Anticorupție purtate

citeste