„Nimeni nu va mai fi în siguranță dacă…” – procuror DNA Constanța

Procurorul care i-a trimis în judecată, printre alții, și pe Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre și Sorin Strutinsky, a declarat că „nimeni nu va mai fi în siguranță” dacă vor intra în vigoare modificările aduse Codurilor penal și de procedură penală de PSD, ALDE și UDMR.

By , in Atacuri la adresa Justitiei Justitie Știri on . Tagged width: , , ,

„Sunt aici ca să arăt tâmplarilor și muncitorilor că legile sunt lucruri serioase. Dacă modificările Codului Penal și Codului de Procedură Penală intră în vigoare, activitatea noastră, a tuturor, va fi blocată” a declarat la Constanța pentru Info Sud-Est, Andrei Bodean, procurorul DNA care i-a trimis în judecată, printre alții, și pe Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre și Sorin Strutinsky.

Niciun procuror, indiferent că lucrează la DNA sau alte parchete, nu își va mai putea face treaba. Nimeni nu va mai fi în siguranță. Nici măcar infractorii nu vor mai fi în siguranță. Și fiicele infractorilor pot fi călcate pe trecere și soțiile lor pot fi tâlhărite.

Andrei Bordean a participat la protestul magistraților din Constanța pentru că „nimeni nu va mai fi în siguranță dacă modificările vor intra în vigoare”.

50 de judecători și procurori constănțeni au protestat timp de jumătate de oră în fața Judecătoriei Constanța, manifestându-și astfel dezaprobarea față de modificările aduse legilor justiției. Articol integral pe ziarul Info Sud-Est.

Andreea Pavel

Andreea Pavel este jurnalist si fondator al ziarului Info Sud-Est. A debutat in presa in anul 2007, iar in anul 2014 a castigat Tanarul Jurnalist al Anului ”pentru indrazneala de a face presa libera la Constanta”. Infiintat in anul 2012, saptamanalul Info Sud-Est s-a remarcat printr-o serie de investigatii despre legaturile transpartinice, abuzurile si coruptia de la malul marii, dar si prin campaniile de salvare a patrimoniului cultural si istoric din Constanta.